Raiiinbow.blogg.se

Normal? what is that?

update! körkort, speedway, jobb och gastroskopi

Kategori: Allmänt

Ja teoriprovet gick ju sisådär då! har gjort det 3 gånger nu och hade endast 5 fel! och idag 3 fel! har nt bokad tid den 10 oktober vilket suger! vill ha det tidigare! men nu är jag såååå nära! Uppkörningen är godkänd på första försöket! så ni får hålla tummarna då den 10 oktober så får vi hoppas att jag sätter det då!!

 

Ikväll blir det speedway med papsen! Vilket jag längtar efter! Smederna är ju i final så måste vara där o stötta dem ju!  

Juste! Jag har kanske ett jobb pågång som vimmelfottograf! Jag skall provjobba nu på lördag och så får vi se om jag har vad som krävs för jobbet! Det skulle vara sjukt kul att få jobba med något sånt! Inom det jobbet så om jag visar framfötterna så kan jag uppgradera mig till att fotta modevisningar osv! Det skulle vara sjuk kul och få det jobbet! 

 

En till sak jag gjorde idag var en Gastroskopi och det enda jag har att säga är FYFAN! Innan jag gjorde den var jag yr kallsvettig osv och mådde jätteilla! Så när de tryckte ned slanghelvetet i halsen på mig så spydde jag! och gjorde även det 4 gånger till när de var längre ned! Fy i helvetet var obehagligt det var! fick även två kräkreflexer när de sprutade in bedövingshelvetet i hals/svalg på mig! Men de hittade inget fel vilket var lite sugigt då jag vill veta vafan som är problemet med min mage! Men det är så jävla skönt att det ändå är gjort! Så får vi hoppa att jag ALDRIG behöver göra om skiten! Juste! spydde även ut min piercing mitt i allt så de fick panik för att den inre plattan var kvar i munnen! Jag typ vafan skit i den åker den ned i magen spyr jag ändå upp den snart! eller skiter ut den!

men det var de jag hade o säga nu så hörs vi i nästa inlägg!