Raiiinbow.blogg.se

Normal? what is that?

Döden

Kategori: Allmänt

Döden den är så jävla orättvis under 2/3 års tid har 3 män som ej förtjänat att dö dött! Jag blir så jävla ledsen och mår så dåligt när jag tänker på vilka underbara människor jag aldrig kommer få se igen!  Först dog min systers pappa! Jag insåg inte hur mycket jag gillade honom och hur mycket familj han var för mig med tills han försvann! Morfar gick bort innan jag ens han blinka min älskade morfar jag saknar dig så! Att åka ned till gotland utan att träffa dig känns så tomt, jag kan sitta vid din gravsten och prata med dig i timmar. och nu den 27 maj vaknade jag av att min mobil plingade till och så stod det att min gammelmorfar var död. Han har funnits vid min sida i nästan 20 år och det finns ingen roligare gubbe är han! Han blev 92 år så det var tyvärr väntat men jag trodde iallafall att jag skulle få träffa han en gång till.
 
När jag vaknade och kollade på min telefon ville jag inte tro det! Ännu en till.. Det är så jävla orättvist att man tillslut kommer dö! Jag är livrädd för döden, jag oroar mig varje dag senad 2017 att någon ny skall dö i min omgivning, det finns inget värre. 
 
Vafan kommer hända när mamma, pappa, mormor,farmor, gammelfaster, gammelmormor, min bästavän, robert och mina katter dör! Hur klarar man av döttsfall? Jag har tagit mig igenom det andra men det är bara för att jag förträngt det och direkt jag tänker på det gör det lika jävla ont igen  
 
Det känns som att jag gråter hela tiden hur fan ska man klara av att hantera nästa person! Jag vägrar inse att folk runt om mig kommer dö! Jag är så jävla rädd för döden, mina katastroftankar går bananas direkt jag tänker på det.
 
Varför kan vi inte blir ordentligt förvarnade och få säga hejdå :(  Jag visar inte mina ledsna tankar och gråter helst inte framför andra så det känns som att folk inte tror att jag bryr mig eller att det gör ont för mig också men jag vet inte hur jag släpper ut mina kännslor! Det har ju alltid varit jag som är stark och tröstar folk men vafan gör jag när jag brister?
 
Saknar er alla! Vila i frid! ♥